Award-year
Design solution
Yellowone Handsafe
Winner of
Nominated In
Production Year
2015
Virksomhed
Cama Plastics Aps
Designer
Hân Pham,
Kent Laursen

Yellowone Handsafe er en ’point of care’-løsning i form af en lille beholder med håndsprit, brugeren kan sætte fast på tøjet. Løsningen giver sundhedspersonalet let adgang til at spritte hænderne af uden at behøve at gå fra patienten. YHS er altid lige ved hånden og understøtter dermed hospitalspersonalets arbejdsgange og tempo.

Juryen siger
Yellowone Handsafe kan gøre en stor forskel; hvert år fører dårlig håndhygiejne på hospitaler til 16 millioner dødsfald verden rundt, ifølge WHO. Det er mere end AIDS, malaria og tuberkulose lagt sammen. Yellowone er en del af løsningen på dette omfattende globale problem. Designet er enkelt, let at forstå og altid placeret lige der, hvor man skal bruge det – lige ved hånden – og kan anvendes overalt, uanset land, kulturforskelle og forskelle i infrastruktur.

Yellowone Handsafes design kommunikerer ikke bare formålet med produktet til perfektion; det er en enkel og intelligent løsning på et velkendt problem. Produktet har en stærk signalværdi og forbedrer hygiejnen til gavn for hospitalspersonale, patienter og pårørende og sparer i sidste ende samfundet enorme ressourcer.

See the jury members