Bliv sponsor for Danish Design Award
Danish Design Award 2017. Foto: Agnete Schlichrkrull

Som virksomhed kan du blive sponsor for Danish Design Award og gøre dit brand til en del af en succes.

Danish Design Award er på en vigtig mission, som din virksomhed kan være med i. Vi viser, hvor meget design faktisk kan, og at design i dag er en afgørende strategisk konkurrencefordel for virksomhederne.

Prisen styrker sit brand og sin gennemslagskraft også på den internationale scene, og som sponsor er dit brand synligt ved udstillinger, konferencer og andre fremstød både i Danmark og i udlandet.

Download ‘Oplæg til strategisk partnerskab med Danish Design Award

I 2021 er Danish Design Award i sit 5. leveår og har allerede manifesteret sig som den førende danske designpris med målbar effekt for prisdeltagerne. Danish Design Award er dermed meget mere end en prisfest. Det er en ambition om at være med til at skabe vækst og jobs til gavn for dansk velfærd. Danish Design Award måler derfor hvert år den effekt en award-deltagelse har skabt for finalister og vindere. Allerede i 2016 skabte Danish Design Award et bidrag til den private værditilvækst på knap 47 mio. kr.

Dansk designbegivenhed i international vægtklasse

Danish Design Award cementerer Danmarks førerposition inden for design. Med begivenheden og brandet skaber vi sammen et vindue til vores designintelligente nation og state of the art-designløsninger, som de fremstår netop nu.

Som sponsor kan du blive en del af denne nationale og internationale branding eksempelvis som kategorisponsor for en af ‘Special’-kategorierne  – Visionary Concepts, Icon Award, Employment Growth, Young Talent – eller ved at muliggøre et af Danish Design Awards udviklingsspor indenfor fx branding, kommunikation og internationalisering.

Vil du vide mere om muligheder og fordele som sponsor?

Kontakt programchef Christina Melander på tlf. +45 2946 2922 eller mail cme@ddc.dk