Award-year
Design solution
TOO GOOD TO GO
Winner of
Nominated In

Too Good to Go (TGTG) blev etableret i 2016 af en gruppe dedikerede madspildsbekæmpere. I dag har virksomheden over 600 ansatte og er til stede i 15 lande. Forretningsmodellen bygger på en app, hvor bl.a. restauranter, bagerier og supermarkeder kan sælge overskydende mad i lykkeposer frem for at smide den ud. 

TGTG bygger på et stærkt designkoncept, som virksomheden fra dag ét har været særdeles tro mod, og som et hav af kunder og brugere verden over finder meningsfuldt og enkelt at bruge. Indtil videre er der reddet over 37 millioner måltider af mere end 22 millioner brugere, der har downloadet appen. Det er over 92 tusind ton sparet CO2e, som svarer til at køre en almindelig personbil i 118.208 dage!

TGTG er et eksempel på en virksomhed, hvor design og designtænking har bidraget til at bane vejen for en mere bæredygtig fremtid og som samtidig har haft ekstraordinær vækst og skabt en ny superindustri i Danmark. Under coronakrisen har Too Good To Go endnu engang udvist ekstraordinær innovationsevne og samfundssind ved at stille platformen til rådighed for trængte restauratører, der sælger take away.

See the jury members