Award-year
Design solution
LEGO House School Programme
Category
Production Year
2017
Virksomhed
LEGO House
Designvirksomhed
In-house design department
Designer(e)
Mike Ganderton, Søren Hinge Hansen, Rikke Ranch Høgstrup, Tina Holm Sørensen, Willy Christensen, Amer Mahmutovic, Mads Lemvigh Fog, Esben Christensen, Ole Møller, Amos Blanton, Søren Holm, CASPER AARLIT JENSEN, ANDERS WENDEL HANSEN, PETER RANDORFF LARSEN

Med LEGO House School Programme inviteres skoleklasser til at opleve, hvad LEGO mener med at lære gennem leg via en række “lektioner” faciliteret af LEGOs “Play Heroes”

Juryen siger
Undervisningsprogrammet hos LEGO House repræsenterer en vigtig uddannelsesmæssigt indsigt – at leg kan danne udgangspunkt for læring. Gennem børns kendskab til LEGO understreger undervisningsprogrammet, at leg ikke kun er vigtigt i sig selv, men er et middel til at lære. I en tid hvor prøver anses for at være et af de vigtigste måleredskaber for succes, skaber initiativer som disse programmer en balance og et modstykke til traditionelle former for læring. Lige så vel som at børn kan “lære at spille på klaver”, kan de nu “lære ved at lege” i LEGO huset. Designet og implementeringen af oplevelser til børn og deres lærere er i særklasse.

See the jury members