Mød Danish Design Awards partnere og sponsorer

Af Christina Melander, head of Danish Design Award

Danish Design Award er hele Danmarks designpris. Awarden hylder de virksomheder, organisationer og designere, som har skabt de bedste designløsninger, der gør en forskel – økonomisk, socialt, kulturelt.

Awarden bygger på danske demokratiske værdier, og det skal derfor være tilgængelig og mulig for alle at indsende forslag og løsninger. Der er således ingen omkostninger forbundet med at indsende forslag eller vinde en Danish Design Award.

Hvor andre priser har en forretningsmodel, der bl.a. er bygget op omkring indsendelses- og vindergebyrer, har vi en målsætning om at udvikle og afvikle Danish Design Award i et offentligt-privat samarbejde. Vi er i den privilegerede situation, at Erhvervsministeriet årligt yder et betragteligt bidrag. Disse ressourcer dækker imidlertid ikke alle de aktiviteter, der knytter sig til awarden, og de ambitioner, der er, om at awarden i stadigt større udstrækning skal være et instrument til national og international branding gennem de løsninger, der hvert år bliver finalister og vindere.

Derfor er vi utrolig glade for, at der er personer, virksomheder og organisationer, som kan se værdi i at samarbejde med Danish Design Award i form af partnerskaber og sponsorater. De er indtil videre:


Dansk Industri – DI

 

Fredericia Furniture

Danfoss

Vækstfonden

Erhvervsministeriet

 

Samt:

Rosendahls

Hotel Absalon

Dertil kommer en lang række sponsorer, som tilfører awardshowet ekstra værdi. Det er indtil videre Ilse Jacobsen, Dansk Arkitektur Center, Hans Just, Premium Acqua, KontraCoffee, Mikkel Friis-Holm, Nørrebro Bryghus, Nohrlund, NoCrap Gourmet, Naturfrisk, Hummel, Promotion Bag, KiMs og House Doctor Group.

Andre artikler