Partnere og sponsorer
Sponsorer Danish Design Award 2018

Danish Design Award er skabt i samarbejde med en række partnere og sponsorer, der er med til at gøre Danish Design Award til årets danske designbegivenhed i international vægtklasse:

Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet arbejder for at skabe øget vækst og velfærd i Danmark ved at sikre, at borgere og virksomheder oplever gode vilkår og rammer for vækst. Erhvervsministeriet arbejder inden for erhvervs- og finansiel regulering, konkurrence- og forbrugerforhold, erhvervsfremme mv.

Erhvervsministeriet er partner på Danish Design Award.
Læs mere: Erhvervsministeriet.dk

Greater Copenhagen

Greater Copenhagen er et erhvervspolitisk partnerskab mellem kommuner og regioner i Østdanmark og Sydsverige. Greater Copenhagen arbejder for at fremme væksten og jobskabelse i området via en stærk international infrastruktur, tiltrækning af investorer, turister, virksomheder og talenter, og fælles strategiske erhvervsindsatser.

Greater Copenhagen er partner på Danish Design Award.
Læs mere: Greatercph.dk

DI

DI arbejder for, at Danmark skal være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. DI hjælper danske virksomheder på udenlandske markeder, arbejder for politiske forbedringer og stiller service og kompetencer til rådighed, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Dansk Industri er partner på Danish Design Award og igen i år medvært for prisfesten i København. Her stiller DI lokaler og medarbejdere til rådighed for showet, ligesom de byder på buffet ved den efterfølgende festlige netværksdel.
Læs mere: Di.dk

 

PURA Pasion

Pura Pasion, et brand under Hans Just, byder på velkomstdrink til awardfesten.
Legenden fortæller, at da romerne kom til Spanien forbød de den lokale gyldne elixir – Liqueur Mirabilis. De lokale fortsatte dog med at lave den i smug efter opskrifter, der gik i arv. Licor 43 blev skabt ud fra en af disse hemmelige familieopskrifter, og er krydret med 43 urter (heraf navnet). Den har en sødlig smag af vanilje og citrus, hvilket gør den utrolig alsidig og let at bruge i drinks. Prøv den i kaffen, rent over is, eller blandet med ginger ale og lime.

 

Friis-Holm Chokolade

Friis-Holm Chokolade A/S producerer chokolade i allerhøjeste kvalitet og er regerende verdensmester i økologisk mørk chokolade. Chokoladerne bliver lavet fra kakaobønne til chokoladebar i Lejre kommune. Friis-Holm sourcer selv ultimative bønner fra Nicaragua, Guatemala og Honduras. Friis-Holm Chokolade er på vej til at blive certificeret B-Corp virksomhed.

Friis-Holm Chokolade sponsorerer et udvalg af deres chokolade til prisfesten.

Premium Acqua

Siden 1899 har San Pellegrino og Acqua Panna været synonymt med høj kvalitet. San Pellegrinos produkter distribueres i over 120 lande på alle fem kontinenter ­– fra ikke-alkoholiske aperitiffer til læskedrikke, herunder i særdeleshed den kendte mineralvand.

Premium Acqua sponsorerer mineralvand til alle gæsterne ved prisfesten.