Partnere og sponsorer
Sponsorer Danish Design Award

Danish Design Award er skabt i samarbejde med en række partnere og sponsorer, der er med til at gøre Danish Design Award til årets danske designbegivenhed i international vægtklasse:

Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet arbejder for at skabe øget vækst og velfærd i Danmark ved at sikre, at borgere og virksomheder oplever gode vilkår og rammer for vækst. Erhvervsministeriet arbejder inden for erhvervs- og finansiel regulering, konkurrence- og forbrugerforhold, erhvervsfremme mv.

Erhvervsministeriet er partner på Danish Design Award.
Læs mere: Erhvervsministeriet.dk

Greater Copenhagen

Greater Copenhagen er et erhvervspolitisk partnerskab mellem kommuner og regioner i Østdanmark og Sydsverige. Greater Copenhagen arbejder for at fremme væksten og jobskabelse i området via en stærk international infrastruktur, tiltrækning af investorer, turister, virksomheder og talenter, og fælles strategiske erhvervsindsatser.

Greater Copenhagen er partner på Danish Design Award.
Læs mere: Greatercph.dk

DI

DI arbejder for, at Danmark skal være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. DI hjælper danske virksomheder på udenlandske markeder, arbejder for politiske forbedringer og stiller service og kompetencer til rådighed, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Dansk Industri er partner på Danish Design Award og igen i år medvært for prisfesten i København. Her stiller DI lokaler og medarbejdere til rådighed for showet, ligesom de byder på buffet ved den efterfølgende festlige netværksdel. Derudover stiller DI deres foyér til rådighed for en udstilling, der viser Danish Design Award 2017 finalister og vindere i perioden 6. Juli og
frem til slutningen af september.
Læs mere: Di.dk

Kolding

D2I, Kolding Kommune, Region Syddanmark og Business Kolding er i 2017 medvært for Danish Design Award og afholder den 31. maj en Danish Design Awards prisfest i forbindelse med Kolding Design Week. Prisuddelingen i Kolding støtter op om både Designskolen Koldings 50 års fødselsdag, Kolding Design Week og hele kommunens generelle indsats for design.

Læs mere: D2i.dkKolding.dkDwk17.dk

Fjord

Fjord er et design- og innovationsteam og som en del af Accenture Interactive er Fjord en markant spiller i det internationale design- og innovationsfelt. Fjord arbejder brugerdrevet med fokus på disruption og hjælper deres kunder fra end-to-end med emner som brugerrelevans og –loyalitet, hvor de leverer innovative på både strategi og digital product creation.

Fjord er i 2017 sponsor af kategorien Visionary Concept.
Læs mere: Fjordnet.com

Republic of Fritz Hansen

Fritz Hansen er nationalt og internationalt kendt for sine designikoner, som omfatter Arne Jacobsens Ægget™, Svanen™ og Syveren™ og Poul Kjærholms PK22™ stol og PK80™ daybed samt nutidige designs af førende profiler som Jaime Hayon, Piero Lissoni, Kasper Salto og Cecilie Manz.

Republic of Fritz Hansen er igen i år sponsor af præmien til en deltager i afstemningen til  kategorien People’s Choice. Den heldige vinder i lodtrækningen kan se frem til at modtage en VIA57™ stol designet af KIBISI, som udgøres af trioen Bjarke Ingels, Lars Larsen og Jens Martin Skibsted.
Læs mere: Fritzhansen.com

PURA Pasion

Pura Pasion, et brand under Hans Just, byder på velkomstdrink til awardfesten.
Legenden fortæller, at da romerne kom til Spanien forbød de den lokale gyldne elixir – Liqueur Mirabilis. De lokale fortsatte dog med at lave den i smug efter opskrifter, der gik i arv. Licor 43 blev skabt ud fra en af disse hemmelige familieopskrifter, og er krydret med 43 urter (heraf navnet). Den har en sødlig smag af vanilje og citrus, hvilket gør den utrolig alsidig og let at bruge i drinks. Prøv den i kaffen, rent over is, eller blandet med ginger ale og lime.

Pagh

Pagh – En blomsterbutik med dyb passion for blomster, kunst og visualitet.
Sabrina Pagh er blandt andet kendt fra Blomster til Stjernerne på TV3 Puls. Med speciale inden for eventstyling løser Pagh opgaver inden for alt lige fra større fester og PR-arrangementer til de store modehuses blomsterdekorering.

Pagh sponsorerer blomster til alle bordene samt overrækkelsesbuketterne ved prisfesten.

Friis-Holm Chokolade

Friis-Holm Chokolade A/S producerer chokolade i allerhøjeste kvalitet og er regerende verdensmester i økologisk mørk chokolade. Chokoladerne bliver lavet fra kakaobønne til chokoladebar i Lejre kommune. Friis-Holm sourcer selv ultimative bønner fra Nicaragua, Guatemala og Honduras. Friis-Holm Chokolade er på vej til at blive certificeret B-Corp virksomhed.

Friis-Holm Chokolade sponsorerer et udvalg af deres chokolade til prisfesten.

Premium Acqua

Siden 1899 har San Pellegrino og Acqua Panna været synonymt med høj kvalitet. San Pellegrinos produkter distribueres i over 120 lande på alle fem kontinenter ­– fra ikke-alkoholiske aperitiffer til læskedrikke, herunder i særdeleshed den kendte mineralvand.

Premium Acqua sponsorerer mineralvand til alle gæsterne ved prisfesten.