tube100.me tube200.me porn700.me blueporn.me porn10.me porncf.me porn900.me silverporn.me porn40.me roxporn.me
Hvad er Danish Design Award

Danish Design Award sætter fokus på effekten og værdien af design, hylder virksomheder og designere på tværs af landet og viser den forskel, deres løsninger gør i industrien, samfundet og hverdagslivet.

Danish Design Award viser værdien og effekten af design i Danmark i dag og inspirerer og stimulerer brugen af design og designtænkning i virksomheder og samfund.

Danish Design Award samler det brede erhvervsliv, designbranchen og hele landet om en årlig designbegivenhed, der fejrer den forskel design kan gøre.

Prisens kategorier spænder fra design, der har skabt jobs eller sparet penge over sundhedsløsninger og ressourcedeling til visionære koncepter og viser mangfoldigheden i de måder, som design kan give værdi på.

Danish Design Award gennemføres i et samarbejde mellem Dansk Design Center og brancheorganisationen Design denmark.

Designbegrebet er i hastig og konstant forandring og udvider sig i takt med, at anvendelsen af design breder sig til stadig flere områder. Det er vores ambition, at Danish Design Award afspejler et tidssvarende designbegreb og de mange aspekter af design og designforståelsen, der er så relevante som nogensinde i forhold til innovation, vækst og samfundsnytte.

Teknologisk og samfundsmæssig udvikling vil altid føre nye muligheder og problemstillinger med sig. Her er design nøglen til at se problem og løsning i et andet og større perspektiv. Design er et tidsløst værktøj til at skabe holistiske, gennemtænkte og veludførte løsninger.

Design rummer svarene på mange af de spørgsmål, der brændende optager vores samfund – om fremtidens vækst og velfærd, om klimaet, om bedre byer, om et godt liv. Design er centralt for danske værdier og fortællingen om, hvad vi kan.

DET FÅR DU UD AF AT DELTAGE
Som vinder eller finalist ved Danish Design Award opnår man værdifuld profilering og mulighed for co-branding.

Vinderne vil kunne bruge Danish Design Award-logoet med teksten ‘Danish Design Award Winner 2020’ ubegrænset i deres markedsføring af de designløsninger, som prisbelønnes – og vil blive præsenteret på danishdesignaward.com, med særskilt profilering med foto og jurykommentar for hver præmieret løsning.

Finalisterne vil kunne markedsføre sig som ‘Danish Design Award Finalist 2020’ med det tilhørende logo fra det øjeblik finalisterne offentliggøres, og vil blive profileret på danishdesignaward.com.

Nok er Danish Design Award en dansk designbegivenhed, men udsynet og vægtklassen er international – og virksomhederne bag vinderne og finalisterne kan opnå en betragtelig brandinggevinst både nationalt og i udlandet samt positiv effekt på såvel medarbejdermotivation som eksportmuligheder.