Kom med til Award-fest i Kolding

Den 31. maj skal de sidste gyldne D’er finde deres ejere, når Kolding slår dørene op for anden etape af Danish Design Award 2017.

For første gang nogensinde rykker Danish Design Award vest for Storebælt. Kolding Kommune, D2i – Design to innovate og Region Syddanmark er værter ved Danish Design Award i Kolding, som i høj grad også skal ses som en hyldest til Designskolen Koldings 50 års jubilæum i 2017.

Ud over selve uddelingen af de seks priser vil der også være keynote speakers til hver pris, live musik og en let anretning med lidt at drikke til. Venue er i Svane Shippings lagerhal, som er helt særligt indrettet til denne ene lejlighed og i 1:1 illustrerer, hvordan designtænkning kan bringe kendte materialer i spil i helt nye rammer.

Aftenen starter med velkomstdrik kl. 17.30 og efter udlevering af en skræddersyet lunchbox med dinér transportable åbner ballet for alvor kl. 18.30. I løbet af de kommende tre timer er der seks keynote-speakers, der hver især vil lægge op til en af de seks priser, der skal uddeles. Herudover kommer Anya og giver mini-koncert og en lille designoverraskelse er også planlagt til publikum.

KØB BILLET: Danish Design Award i Kolding – Billetto

De seks priser, som uddeles i Kolding, er:

  • Building Markets – en designpris til en løsning, der har skabt vækst og øget omsætning
  • Fostering Partnerships – en designpris for løsninger, der skaber værdi for borgere gennem nye offentlige/private partnerskaber
  • Improved Welfare – en designpris for løsninger, der styrker samfundets velfærdskapacitet
  • Game Changer – en designpris for løsninger, der radikalt har ændret vilkår eller spilleregler på et marked, en sektor i det offentlige eller et andet område af samfundet og banet vejen for nye typer værdiskabelse
  • Young Talent – en designpris for et exceptionelt talent, 30 år eller yngre
  • People’s Choice – en designpris for løsninger, der vælges af folket
Andre artikler