Awardfester for Danish Design Award 2017
Danish Design Award

Den 8. maj i København og den 31. maj i Kolding fejrer vi den forskel, design gør.

Der er tæt på at være et år siden Dansk Design Center og Design denmark havde premiere på Danmarks nye store designpris, Danish Design Award og ved en storslået prisfest fejrede trehunderede designløsninger på tværs af industrier og sektorer. Til maj går det løs igen – først i København ved prisfest i Industriens Hus på Rådhuspladsen den 8. maj, og siden den 31. maj på havnen i Kolding.

Over 200 unikke designprojekter og –løsninger er i år indsendt til den internationale jurys bedømmelse.

Festen i Industriens Hus
I København starter festlighederne kl. 16.30, hvor vinderne i 13 kategorier omsider afsløres og hyldes. Dansk Industri vil igen i år være iklædt et ekstraordinært festligt skrud i form af Danish Design Awards unikke visuelle identitet, udviklet og doneret af Kontrapunkt, herunder de smukke hånddrejede og bladguldsbelagte trofæer.

Aftenens konferencier er arkitekt og tv-vært Ane Cortzen, som får hvervet at guide mere end 400 inviterede gæster igennem hovedkategorier og særpriser. Se priskategorierne her

Efter prisuddelingen inviteres gæsterne til at fortsætte aftenen i festligt netværk.

Festen i Kolding
Danish Design Award har i år også den glæde at samarbejde med Design Week Kolding og D2i – Design to innovate samt Designskolen Kolding, som fejrer i år sit 50-års-jubilæum. Årets samarbejde betyder, at en prisfest også finder sted i Kolding, hvor der blandt andet fejres fire nye priskategorier og uddeles særpriserne Young Talent og People’s Choice. Se priskategorierne her

Festen i Kolding finder sted i Svane Shippings lagerhal på havnen, som i dagens anledning iklæder sig Danish Design Award-tøjet. De smukke D’er vil blive delt ud af aftenens værtinde, journalist og tv-vært Anne Katrine Okholm Skole, som til daglig er kommunikationschef hos D2i.

Aftenen program starter kl. 18.30 og byder på tre timer med underholdning og ikke mindst samtaler med nye og sidste års vindere. Billetter til prisfesten i Kolding kan købes via Billetto.

Danish Design Award-prisfesten modtager i år vigtige støtter fra Erhvervsministeriet, Region Hovedstaden, Dansk Industri (DI), Kontrapunkt, northmodern, Business By Design, Nørrebro Bryghus, Ginger 43, Pellegrino, Friis Holm og REPUBLIC OF Fritz Hansen.

Andre artikler